Duurzame investering in performance en gedragsverandering binnen teams en organisatie

Je ziet veel leeromgevingen waar het alleen maar zenden is. Zo werken wij niet. Wij sturen op tweerichtingsverkeer. Onze leertrajecten gaan hand in hand met duurzame gedragsveranderingen. Organisatiebreed. Hoe gaat dat in zijn werk?

We vragen uit hoe mensen veranderingen zien. Er moet sprake zijn van competentiebeleving en die wakkeren we continue aan. Wat je leert ga je toepassen en dan volgt de volgende stap. Zo bouwen we alle leertrajecten heel effectief op.

Kennis is de basis, we passen beproefde methoden voor gedragsverandering toe. Daarbij putten we uit een enorme bak vol gereedschap. We hebben ruim dertig jaar ervaring met werken en trainen in het sociaal domein. Geen expertise is ons vreemd en daar profiteer je van als we samen leertrajecten ontwerpen en realiseren.

Blended, performancegericht, maatwerk

Onze leertrajecten zijn gebaseerd op dezelfde uitgangspunten als de trainingen en innovatieve leerinterventies. Ze zijn op maat gemaakt met combinaties van verschillende onderdelen uit alle expertises: agressie en weerbaarheid, communicatie en gesprekvoering, samenwerking en leiderschap, slim en vitaal werken en vakmanschap en professionele vaardigheden. Leertrajecten zijn altijd langduriger, blended en bestaan uit een heel palet van online en offline leren, digitaal en fysiek, individueel en in teams. We sluiten met maatwerk aan op de organisatie. Altijd performancegericht.

Webinars, opstellingen, Skillslabs

Met methoden als opstellingen, een Socratische dialoog of een Skillslab en vormen als een webinarreeks of individuele reflectie laten we je ervaren hoe je als organisatie, team of individu in de verandering staat. En hoe je deze succesvol vorm geeft.

Impact op lange termijn

Leren gaat over gedrag van mensen. Gedragsveranderingen vragen bestendiging en dat gaat niet zonder een goed ingerichte organisatie. Het vraagt ook tijd. Leertrajecten van RadarVertige beklijven en blijken op langere termijn hun impact te hebben op samenwerking en productiviteit van teams en organisaties in het publieke domein. Succesvolle voorbeelden daarvan zie je bij onze refcases. Met leertrajecten investeer je duurzaam in de toekomst van je mensen, je organisatie en jullie taak in het publiek domein.

Leertrajecten beginnen altijd bij jou en jouw organisatievraagstuk. We verdiepen ons in je en verbinden ons aan je. Hoe wil jij de veranderingen zien en waaruit zal competentiebeleving blijken? In co-creatie en vanuit eigenaarschap en partnerschap ontwikkelen wij vervolgens ons leeraanbod.
Wil je met ons sparren over de impact van leertrajecten in jouw organisatie? Bel ons voor een kennismaking.

Meer weten over leertrajecten?

Ik wil graag advies

Direct contact 06 11 00 01 40 b.verhagen@radarvertige.nl