StudioRadar

Bedrijventalkshows met impact. Het betere boeien, binden en borgen van organisatie- en teamontwikkeling. Dat is StudioRadar. Jij en je team ervaren dit als jullie eigen online bedrijventalkshow. Een heerlijke belevenis en tegelijk is StudioRadar zoveel meer.

De voordelen op een rij

  • StudioRadar ziet er aantrekkelijk uit en is met aandacht gemaakt.
  • Het format is duurzaam en het sluit naadloos aan op jouw organisatie.
  • StudioRadar brengt je precies dat wat je in ‘normale tijden’ live zou willen ervaren: nieuws, smalltalk, interactie en diepgang.
  • Alles met de juiste vibe en energie.

Deze leerinterventie vol nieuwtjes, interactie en diepgang ontwikkelden wij als antwoord op de behoefte van organisaties en teams om juist in coronatijd in verbinding te blijven én door te ontwikkelen. Juist dat laatste is wat je als organisatie en team met een publieke taak nodig hebt: doorontwikkelen. Niet stil staan. Voorop blijven lopen!

De impact van StudioRadar

Met StudioRadar lukt het jullie allemaal: verbinden en duurzaam ontwikkelen. Medewerkers en teams boeien, beleid borgen. Samen vernieuwing ervaren. Met StudioRadar doe je recht aan de complexiteit van verandertrajecten die je samen doormaakt. En het blijft leuk. Dus effectief.

De beste bedrijventalkshows

De makers van StudioRadar zijn pro’s. Ze nemen talkshows als Op1, DeWereldDraaitDoor en Beau als referentie. Met die standaard in het achterhoofd ontwikkelen ze voor jouw organisatie de beste bedrijventalkshows.

Klassieke talkshow

De klassieke talkshow met host, gasten, inkomende interviews en een moderator.
Op de foto zie je de maandelijkse uitzending van WP1 TV, voor medewerkers van de afdeling Werk, Participatie en Inkomen van de gemeente Amsterdam, die betrokken zijn bij de Buurtteams Amsterdam.

De spelshow

De spelshow, met quiz, lied gedicht en teambuildende elementen.
Bekijk de film die we maakten van de Teamshow.

Hoe benut jij StudioRadar?

Bij grootschalige veranderingen met complexe componenten is StudioRadar je perfecte extra interventie. Voor bestaande opdrachtgevers ontwikkelen we samen jouw bedrijventalkshow in onze eigen studio. En een stuk betaalbaarder dan een commerciële studio. Voor nieuwe klanten ontwikkelen we trainingen, leertrajecten en innovatieve leerinterventies gericht op jullie ambities en doelen. Samen bekijken we hoe StudioRadar daarin de juiste impact heeft.

Benieuwd naar een StudioRadar voor jouw organisatie?

StudioRadar is altijd maatwerk. Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs. Die helpen je graag verder.

Ik wil graag advies

Direct contact 020 6433813 email