Werken bij RadarVertige

Indrukwekkend en onvergetelijk. Zo brengen wij vrijheid, kennis en meesterschap in het publiek domein. Wat je functie bij ons ook is: altijd draag je bij aan de ontwikkeling van mensen, teams en organisaties. Wil jij dat ook? Bekijk dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Bekijk onze vacatures

ZZP’ers: Elementaire Zelfverdediging

RadarVertige is op zoek naar gemotiveerde trainers in elementaire zelfverdediging voor een uitdagende rol bij de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI).

Check de vacature

Opleidingsadviseur team Sociaal Domein

Ben jij medior of senior opleidingsadviseur/trainer? Dan zijn wij op zoek naar jou. Word jij onze nieuwe collega? Je kunt per direct aan de slag voor minimaal 32 uur per week.

Check de vacature

Directeur Continu Verbeteren

Als directeur ondersteun je de teams zodat ze optimaal presteren. Je hebt daarbij bijzondere aandacht voor het continu verbeteren van werkprocessen en neerzetten van een structuur die een bijdrage levert aan deze groei. Daarnaast zorg je voor een klimaat waarin medewerkers van elkaar leren en verbeteringen doorgevoerd worden.

Check de vacature

Opleidingsadviseur Agressie en Weerbaarheid

Ben je de partner van je klanten op het gebied van Agressie & Weerbaarheid, en adviseer je hen over leren en ontwikkelen en veilig werken?

Check de vacature

Opleidingscoördinator

Ben jij servicegericht, schakel je snel en weet je om te gaan met verschillende digitale systemen? Lukt het jou om overzicht te bewaken en prioriteiten te stellen? En ben je ook nog eens klantvriendelijk en heb je oog voor commercie? Dan maken wij graag kennis met jou!

Check de vacature