Ons team

Chaim Wannet

Trainer en Opleidingsadviseur

‘Ik neem de deelnemer graag stap voor stap mee in het omgaan met agressie. Dat doe ik door praktijkgericht te oefenen zodat ze direct aan de slag kunnen. Doen wat werkt, daar krijg ik energie van en die geef ik weer graag door aan de deelnemers’.

Bart Verhagen

Directeur | Adviseur

‘De burger moet weer vertrouwen krijgen in de overheid’, is een veel gebezigd mantra. Onzin, het wordt tijd dat de overheid de burger weer vertrouwt. ‘Gelijke kansen voor iedereen’, ook zo een. Ga toch weg, het gaat erom dat ieder mens zelf kan en mag kiezen hoe hij zijn of haar leven in wil richten. En dat publieke professionals die keuzes respecteren en ondersteunen. Met een warm hart en vanuit vakmanschap. Daaraan wil ik elke dag een bijdrage leveren.

Dries el Hantali

ERP specialist

Ernst van Egteren

Trainer

Frederieke Wernsen

Opleidingscoördinator

Juke Snijders Blok

Trainer en Opleidingsadviseur

‘Mensen die in het sociaal domein werken zijn in de regel bevlogen en betrokken bij hun werk. Ik vind het elke dag weer een feestje om samen met deze professionals te onderzoeken, te leren en te werken aan een werkomgeving die prettig en effectiever is. Voor zichzelf en voor de doelgroep waar ze hun belangrijke werk voor en mee doen.’

Larissa de Jager

Human Resource Manager

Lorenzo Guillermo Elskamp

Opleidingscoördinator

Luuk Unger

Ondersteuner opleidingsadministratie

Marco Zonneveldt

Sales executive

Marianne Klein

Opleidingsadviseur en trainer

Marije van der Zwaag

Opleidingscoördinator

Mark Leidelmeijer

Senior adviseur, trainer leiderschap, team- en organisatieontwikkeling

‘De wereld waarin wij leven verandert ingrijpend en razendsnel. Organisaties, teams en medewerkers zitten te springen om Game Changers: leiders die het beste naar boven brengen en een positief verschil maken. De vraag is daarom: hoe word je een Game Changer?’

Mary Bijman

Coördinator frontoffice-backoffice

Marzena Kwiecien

Financieel administrateur

Michiel Jansen

Trainer en Opleidingsadviseur

‘Ik ben blij over hoe we in cocreatie optrekken met elkaar. Het is mooi om te zien dat het concept van de 5 B’s van RadarVertige op steeds meer plekken begint te landen’.

Mirjam de Lange

Opleidingscoördinator

Petra van Rossum

Opleidingscoördinator

Priscilla Davids

Opleidingscoördinator

Regina van Lent – van Vessem

Trainer en Opleidingsadviseur

‘Omgaan met emotioneel en agressief gedrag is toewerken naar een lerende organisatie, die staat voor een veilig werkklimaat. Agressie wordt gezien als een graadmeter voor de cultuur en werkprocessen in de organisatie. Ik kijk daarbij niet alleen naar hoe ongewenste situaties ontstaan, maar ook naar wat goed gaat. Gedrag gezamenlijk proactief benaderen in plaats van individueel en reactief, levert elke klant winst op’..

Rifka Tap

Financieel administrateur

Robin Jansen

Robin Jansen

Sharon Burg

Opleidingscoördinator

Tessa van Mil

Account executive

Tom Hackmann

Opleidingsadviseur & trainer