Over ons

RadarVertige is thuis in complexe situaties die vragen om zorgvuldig optreden. Met trainingen, leertrajecten en interventies brengt RadarVertige je vrijheid, kennis en meesterschap. Wij signaleren trends en ontwikkelingen in het publieke domein. Die delen we proactief met je.

Wat maakt ons uniek?

  • RadarVertige is thuis in complexe situaties die vragen om zorgvuldig optreden. Al meer dan 30 jaar.
  • Wij doen wat werkt.
  • RadarVertige werkt en inspireert met vakmensen. Vanuit onze kernwaarden: ondernemend, inspirerend, flexibel en persoonlijk.
  • Wij creëren dynamiek, ontwikkeling, transformatie en nieuw evenwicht. Speels en wetenschappelijk onderbouwd.

Durven, doordenken en doen. Dat is hoe wij werken. Met jou, je team en je organisatie.  Duizenden professionals en teams gingen je voor. Zij zochten hun grenzen op en deden dappere dingen. In een veilige omgeving, goed begeleid en wetenschappelijk onderbouwd.   

Sterker, weerbaar en wendbaar. Op basis van kennis.

RadarVertige is er voor iedereen in het publiek domein en maakt indruk met trainingen, leertrajecten en innovatieve leerinterventies. Met durf, net een beetje anders en perfect op maat bieden wij je ontwikkeling en groei op het gebied van:  

  • Agressie weerbaarheid  
  • Slim en vitaal werken  
  • Communicatie en gespreksvoering  
  • Samenwerking en leiderschap  
  • Vakmanschap en professionele vaardigheden  

Staan als een huis.  Vrij, meesterlijk en met een nieuw perspectief.

Je hebt een publieke taak en zodra jij werkt met vrijheid, kennis en meesterschap knapt de wereld daarvan op. Je wilt je ontwikkelen. Als mens, team en organisatie. Dat vereist durf en weten wat je doet.  Met RadarVertige slaag jij erin.  Ondenkbaar dat jij onze trainingen, leertrajecten en innovatieve leerinterventies ooit vergeet. Want je krijgt adviseurs en trainers die zich aan je verbinden. Niet een beetje. Echt met hart en ziel. RadarVertige inspireert je en laat je weer zien hoe jij het zou willen. En hoe jij het kan. Indrukwekkend en onvergetelijk. Meteen morgen.  

Ons fundament ligt in het sociaal domein

RadarVertige is al ruim 30 jaar thuis in het sociaal domein. Bekijk hier onze geschiedenis.

RadarLAB

Echt alles wat je nodig hebt voor je loopbaan in het publiek domein kom je tegen in de praktijkleerstraat in RadarLAB: trainingsacteurs die van wanten weten, praktijksimulaties en natuurlijk toetsingsmomenten.

Lees meer

Werkwijze en methode

Stapsgewijs. In een veilige omgeving, wetenschappelijk onderbouwd en puur gericht op impact en vaardigheden. Zo werken wij. Lees meer over onze werkwijze en methode.

Lees meer

Kennisbank

Verdiep je in onze expertises en lees meer over recent wetenschappelijk onderzoek en actuele ontwikkelingen in het publiek domein.

Lees meer

Certificeringen

Wij staan voor kwaliteit. Daarom doen wij er alles aan om te zorgen dat onze programma’s de verwachtingen van professionals, ondernemers en leiders overtreffen. Elke dag weer.

Het keurmerk ‘Cedeo-erkend’ verleent Cedeo op basis van een hoge klanttevredenheid. Trots zijn wij op de score van 97,9. CEDEO is de onafhankelijke certificerende instantie voor de HR-sector. Cedeo beoordeelt op kwaliteit, continuïteit en klantgerichtheid. Cedeo is onderdeel van Lloyds Register, een mondiale autoriteit op het gebied van certificeren, kwaliteit en veiligheid.

Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) is hét beroepsregister voor jeugdprofessionals in Nederland. Met een SKJ-registratie laten we zien aan onze opdrachtgevers dat we ervaring, kennis en vaardigheden hebben om goede hulp te bieden in complexe situaties.

Met een registratie bij Registerplein laten wij, professionals aan cliënten, werkgevers en opdrachtgevers zien dat we expert zijn in ons vak en dat we blijven bijleren. Zo waarborgt Registerplein de kwaliteit van vaardigheden.

Nieuwsgierig geworden?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs. Die helpen je graag verder.

Ik wil graag advies

Direct contact 020 6433813 email