Flashtraining Vitaal Leiderschap

De maatschappij verandert razendsnel en ingrijpend. Ook het sociaal domein lijkt wel een snelkookpan. Succesvolle organisaties gaan daarin niet alleen mee, maar lopen daarin voorop. Dat vraagt om leiderschap.

In de afgelopen decennia is veel onderzoek gedaan naar de succesformule van succesvolle organisaties. Hieruit komt naar voren dat de stijl van de leider een heel belangrijke factor is. Daarbij gaat het in essentie om één vraag: Hoe maak je als leidinggevende een positief verschil en haal je het beste uit jezelf, je team en je organisatie?
Interactief, prikkelend en uitdagend. Korte en krachtige workshop van 1,5 uur. Samen met je collega’s van het MT waar je lid van bent. Op een, in overleg bepaald, door jullie zelf gekozen plaats en tijdstip.
Deze Flashtraining: Nodigt uit om na te denken over leiderschap. Geeft je inzicht in wie jij als leider bent. Rijkt ideeën aan over het ontwikkelen van leiderschap.

Het resultaat

Na deze training:

  • Heb je inspiratie en ideeën over het ontwikkelen van leiderschap. 
  • Kun je een quick scan van je voorkeursstijl en die van je collega’s maken. 
  • Kun je een praktisch model voor effectief vitaal leiderschap maken. 
  • Heb je ideeën voor het ontwikkelen van eigenaarschap en meesterschap. 

Bel of mail rechtstreeks met onze expert. Bepaal in overleg tijd en plaats en maak direct een afspraak. Beleef samen met je collega’s deze korte flashtraining. Zonder kosten. 

Nieuwsgierig?

Aanmelden flashtraining

Direct contact