BOA-dag 2023: Een dag vol vakmanschap en succes!

Deze jaarlijkse bijeenkomst, georganiseerd door de BOA Academie in samenwerking met verschillende partners, waaronder het Instituut voor Veiligheid en Next HRM, was een absolute hit.

Een Dag vol Vakmanschap en Succes!

Tijdens deze boeiende bijeenkomst op het RadarLAB van RadarVertige, waren bijna 100 BOA’s aanwezig. Deze jaarlijkse bijeenkomst, georganiseerd door de BOA Academie in samenwerking met verschillende partners, waaronder het Instituut voor Veiligheid en Next HRM, was een absolute hit. Met een gevarieerd programma van workshops en activiteiten stond de vakbekwaamheid van handhavers centraal.

Een Uniek Programma

Het vak van handhaver is continu in ontwikkeling en brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. De BOA-dag bood de deelnemers een unieke gelegenheid om deze uitdagingen aan te gaan en hun vaardigheden verder te ontwikkelen. Met maar liefst 10 interessante en praktische workshops was er voor ieder wat wils. Van het herkennen van signalen van ondermijning tot het omgaan met verward gedrag, de workshops waren zorgvuldig samengesteld om het vakmanschap van handhavers te vergroten.

Een Inspirerende Locatie

Bekijk hier de impressie van de dag (deel 1)

Deze editie van de BOA-dag vond plaats in het RadarLAB van RadarVertige, een oefenstraat die een breed scala aan realistische situaties simuleert. Met een UWV-kantoor, woonhuis, kroeg met terras, nachtwinkel, wasserette, openbare toiletten, wijkkantoren, Cruyffcourt, voetgangersoversteekplaats, 2 stegen, 2 pleinen en alle mogelijke verkeerssituaties met verschillende verkeersdeelnemers biedt deze locatie de perfecte omgeving voor een interactieve en levensechte leerervaring.

Individuele keuzevrijheid

Een van de hoogtepunten van de BOA-dag was de mogelijkheid voor deelnemers om hun eigen programma samen te stellen. Met 10 workshops om uit te kiezen, konden handhavers hun persoonlijke voorkeuren doorgeven via het inschrijfformulier. Dit zorgde ervoor dat elke deelnemer een unieke ervaring kon beleven en workshops kon volgen die het beste aansloten bij hun behoefte en interesse.

Meer dan workshops alleen

Naast de inspirerende workshops en trainingssessies was er nog veel meer te beleven op de BOA-dag. Deelnemers hadden de mogelijkheid om te genieten van activiteiten zoals mountainbiken, elektrisch fietsen en rijden in een elektrische auto, waarbij ze praktische rijtips kregen van ervaren instructeurs. Bovendien konden handhavers met behulp van geavanceerde VR-brillen realistische scenario’s ervaren en hun reacties in verschillende situaties verbeteren.

Een Succesvolle Samenwerking

De BOA-dag was het resultaat van een nauwe samenwerking tussen verschillende partners, waaronder het Instituut voor Veiligheid, NPB, ACP, Next HRM, Procentrum, Boatrainer.

Bekijk hier de impressie van de dag (deel 2)

Samen met de experts

Bekijk onze expertise pagina of volg onze ervaren trainers en opleidingsadviseurs, Ernst, Jaques, Harriot, en Michiel op LinkedIn. Wil je direct contact? Vul dan het onderstaande contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.