Breng praktijk in het leren en leren in de praktijk

Echt alles wat je nodig hebt voor je loopbaan in het publiek domein kom je tegen in de praktijkleerstraat in RadarLAB: trainingsacteurs die van wanten weten, praktijksimulaties en natuurlijk toetsingsmomenten.

Lees meer

Hierom train je in de praktijkleerstraat

Al jouw trainers, inspirators en praktijksimulaties zijn hier. En dit staat er allemaal voor je klaar:

  • 45 trainers en adviseurs, 60 trainingsacteurs
  • 7 leslokalen, 1 examenlokaal, 1 studio, 1 dojo
  • uwv-kantoor, woonhuis, kroeg met terras
  • nachtwinkel, wasserette, openbare toiletten
  • wijkkantoren, Cruyffcourt, voetgangersoversteekplaats
  • 2 stegen, 2 pleinen en alle verkeerssituaties met alle verkeersdeelnemers

Echt alles oefenen

Aanhoudingen, omgaan met verward gedrag, keukentafelgesprekken, huisbezoeken, fraudesignaleringen voor Werk en Inkomen, interventies aan de UWV-balie of in een woonhuis. Gijzelingen, overvallen, speciale operaties. Echt alles kun je hier in de praktijkleerstraat in RadarLAB oefenen. Met 10 tot 70 mensen tegelijk. Ook in groepen.

Mix van leerinterventies

De combinatie van praktijkleren, blended en social learning daarin geloven wij en dat krijg jij in de praktijkleerstraat. Perfect op maat. In een afgewogen, attractieve mix van leerinterventies. Online, op de werkvloer en bij ons op locatie in de praktijkleerstraat in RadarLAB.

Alles zetten we voor je in stelling om jouw praktijk in het publieke domein te simuleren. Na de oefening zie je alles terug op video. Nabespreking in de leslokalen, in een talkshow in onze studio en feedback in de online leeromgeving maken je leerervaring af. Leren zul je!

Arbeidsfit en praktijkvaardig

Hier zijn jouw trainers, inspirators en praktijksimulaties. Hier ervaar je succeservaringen en ja ook je ergste nachtmerries leer jij hier hanteren. Alles wat jij in RadarLAB in de praktijkleerstraat ziet en ervaart, levert je blijvende verandering op. Hier word jij arbeidsfit en praktijkvaardig.

Hier komt alles samen: praktijkleren, blended en social learning in een afgewogen, attractieve mix van leerinterventies. Effectief en meesterlijk!

Impressie RadarLAB

Voor wie

In RadarLAB is iedereen welkom die werkt in het publieke domein:
Teamleiders, leidinggevenden en iedereen met een publieke taak bij gemeente, sociale teams, UWV, politie en handhaving.

Praktisch

Bij RadarLAB parkeer je gratis. Ook elektrisch. Er zijn meerdere oplaadpunten. Je bereikt ons perfect met openbaar vervoer: 5 minuten lopen van bushalte Bovenkerkerweg Amstelveen.

RadarLAB prijslijst

Download hier alle algemene informatie en de tarieven voor 2023.

Nieuwsgierig geworden?

Heb je zin in een rondleiding door RadarLAB? Wil je de praktijkleerstraat uittesten en alles horen over de unieke combinatie van praktijkleren, blended en social learning? Dat kan. Elke eerste vrijdag van de maand maakt Bart een ommetje door onze straat. Onderweg vertelt hij je alles over de trainingsmogelijkheden. Zin in? Reserveer dan snel je plaats.

Ja ik wil RadarLab van binnen zien

Direct contact 020 6433813 email